Hopp til innhold

BLI PRODUKT-TESTER FOR BUTTERFLY HAIR EXTENSION DU OGSÅ!

av butterfly den 13/11/2010

Er du over 17 år og vil teste Butterfly Hair Extension produkter?

Vi trenger flere frivillige produkt-testere for utprøving/testing av nye vareprøver. Som en av våre test-personer vil man få tildelt clips eller extension gratis for utprøving. Som tester må man bruke produktet daglig. Dette for at vi skal kunne få en best mulig konklusjon ang produktet. Et produkt vil bli testet av flere personer. Deres samlede konklusjon vil avgjøre om produktet senere vil bli tilgjengelig for våre kunder.  
 Noter ned hva slags løshår du vanligvis bruker. Clips eller extension m keratinfester. Noter også ned hvilken hårfarge du har pr. i dag. Om dette virker interessant så legg igjen tilbakemelding her på bloggen + e-mail adresse. NB: IKKE LEGG UT NAVN, ADRESSE ELLER TLF HER. PERSONLIGE OPPLYSNINGER SKAL IKKE LEGGES UT. Vi tar kontakt med enkelte av dere via e-mail når nye produkter skal testes. HUSK: NOTER NED HVILKEN HÅRFARGE DU HAR PR. I DAG.

 

 

*Butterfly Hair Extension kommentar pr 27.01.11*  Tusen takk for interessen. Vi har pr. i dag svært mange som har meldt seg som frivillige testpersoner for Butterflys nye produkter. Disse er notert. Behovet er derfor pr i dag dekket. Tusen takk!

61 kommentarer
 1. Jeg bruker clips og har blondt hår. Dette synes jeg virker spennende og jeg elsker å teste ut nye ting. :)

 2. Så spennende! Passer perfekt akkurat nå. siden jeg har planer om å ta ut microringene jeg har i nå, i kveld. Gruer meg veldig til å ha kort hår igjen. Har også erfaring med clip on fra før, og vil gjerne prøve det igjen. Jeg bruker farge #4!

 3. Gidske permalink

  Hei
  Jeg vil gjerne teste deres clip produkter.
  Har en mørke blond hårfarge pr.idag

 4. Nora permalink

  Jeg vil gjerne teste deres clips hair extensions, jeg har blondt hår.

 5. Sophie Rosenberg permalink

  Hei der! Så moro!! Jeg pleier å bruke extensions med keratinfester. Og jeg har brunt hår. Mørkebrunt med blonde striper :-)

  Har dere slike «remser» med extensions dere fester med keratin? Eller bare punkt? Jeg har hørt såå vanvittig mye bra om disse remsene. Det ser ut som click on remser, men festes med x antall punkter. Veldig skånsomt mot håret da man bruker mindre fester en ved vanlig punkt extensions :-)

  Mail adressen min er: anjanoname@hotmail.com

  Har prøvd en god del extensions gjennom årene og synes det rett å slett er kjempemoro! Gøy å prøve nye ting!

 6. Marthe Andersen permalink

  Hei! jeg vil gjerne være en prøvekanin på hair extension. jeg har hatt hair extension før og bare elsker det å ha langt hår man kan sette opp og style. for ett år siden ville jeg prøve noe nytt og klippet meg og satset på en rihanna cut, veldig morro de første månedene, mn nå ett år etter, kan jeg vell si at det var ikke ett smart valg, jeg er og blir trofast mot langt hår :P jeg har mørkebrunt hår, mn er litt svart i det også:)

 7. Jeg er 26år og ønsker å bli produkt-tester hos dere. Har aldri prøvd extensions før, men har ca. 50cm langt, mørk blondt, slett hår selv, som jeg har lyst til å fylle ut med extensions. Ønsker også sponsor til bloggen min om dere er interessert.

 8. Jeg ønsker gjerne å bli prod. tester:)
  jeg er helt lys, fargen min matcher deres platina ice. har hatt hår fra dere før, er kjempe fornøyd:):)
  har skulderlangt hår, med sidecut. bruker vanligvis keratinfester:)

 9. Jeg er ikke 17 år enda, men jeg har kjempe lyst til å begynne tidlig med produkttesting. Jeg er 16 år enda, og har et mørkt blondt, rett hår. Det er ca 40 cm. Jeg kan gjerne prøve det meste av produkter, har lært meg å ta på forskjellige extensions, så dette kan jeg :)

 10. inghild sætre permalink

  Hei!
  har hatt clip-on extensions før, men har slitt de ut etter å ha brukt de daglig i over et år :)
  er lærling nå, så har ikke råd til noe luksus :(
  bruker farge nr #6
  har rett, halvlangt hår :)

 11. Renate Eriksen permalink

  Jeg bruker keratin fester, har brukt clips og skin weft men liker keratin fester best.
  Har lyse blondt hår med litt mørke blonde striper. Har testet det meste ut av extensions og hadde vært spennende å prøvd ut deres produkter. Bruker mye løs-hår pga. at håret mitt bare er til skuldrene etter jeg klipte meg kort for 3 år siden.

 12. Helene Bigton permalink

  Heisann…

  Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg å være tester for dere :)) Har idag mørktbrunt hår.. Har prøvd ut clips å syns det var utroli deilig å kunne feste de lett på og ta de av om kvelden :)) Ønsker veldig gjerne å oppleve over lengre tid hvordan det er å ta langt tykt hår, da mitt er tynt og ikkje fyldig.. :)

  Mailen min er helenebigton@hotmail.com

  Håper å høre fra dere <3 Klem <3

 13. Jeg vil gjerne bli en av deres produkt-testere!:] Har prøvd ut clips og synes de er mye bedre å bruke enn de man limer inn.
  For øyeblikket har jeg farge #6 med blonde striper.
  Nå har jeg hatt kort hår i halvannet år og begynner å bli ganske lei, men så er jeg som de fleste og har ikke tålmodighet til å spare. Så extentions hadde gjort seg!:]
  Jeg er 17 forresten, fyller 18 i januar.

 14. Agnethe permalink

  Hei!

  Jeg har veldig lyst å prøve dette!
  Jeg er 25 år og har akkuratt vært hårmodell, ble klipt en kort bob med tung pannelugg. Er veldig fornøyd, men vil gjerne ha lengre hår forran. Derfor hadde det vært perfekt å prøvd deres extension =)
  Jeg er mørk brun og vil evt. prøve med kreatinfester =)
  Håper på positivt svar =)

 15. Mari permalink

  Hei. Jeg vil veldig gjerne være tester!
  Har aldri prøvd extension, men har i flere år prøvd å spare til langt hår. (Klipte bob for noen år siden.. Og angra som en gal)
  Gikk til frisøren for å stusse håret, og klippe det opp litt. Gikk ut fra salongen med hår som var så tynt at det lengste delte seg. Det hele endte med at jeg måtte klippe av nesten 20 cm med hår :(
  Så jeg vil veeeeldig gjerne være tester!

 16. Mari permalink

  Jeg har forresten noe lignende som #2 og #4 :)

 17. karoline permalink

  hei, jeg har blodt hår og er veldig villig til og teste deres prrodukter, jeg har prøvd 5 varianter av hari extansions før . men husker ikke helt hva de heter. den ene typen kjøpte jeg i carl johan i oslo. men har ikke være stor fornøyd med de jeg har hatt. så håper jeg kan prøve deres og bli inponert:)

 18. Hei!
  Jeg vil mer enn gjerne være produkttester for dere! Bruker for øyeblikket DERES indiske Remy extension m/keratinfester, og vil si at jeg er meget fornøyd! Kommer til å fjerne de jeg har i midten av desember, og sette i nye etter en ukes «hviletid». Bruker slett hairextension, 55cm, i farge 1#. Har svart hårfarge pr. i dag.
  – Er også veldig åpen for et nøttebrunt alternativ, eller div eksperimentering med striper i knalle farger om det skulle bli snakk om farge #1 som helfarge.

  e- mail: ukven@hotmail.com

 19. Malin Anthonisen permalink

  Hei og hopp :)

  Dette hadde vært morsomt å prøve, jeg har hatt begge deler men i det siste har jeg hatt clips å vurderer sterkt å sveise på. Dette pga mye stress med å ta håret av å på, har hatt sveis før å var kjempe fornøyd. Håper jeg kan hjelpe dere med dette, det hadde vært super morsomt. Har bestilt clips fra dere før å det har jeg enda å det begynner å nærme seg 3mnd nå men er like fint, dette har jeg brukt hver dag. Men som sagt vill jeg sveise på. Idag har jeg platina blondt hår å det vill jeg fortsette å ha. Håper jeg hører fra dere, vill veldig gjerne hjelpe dere å se om dette er like bra som det jeg bestilte fra dere tidligere.

  – Malin :)

 20. Malin Anthonisen permalink

  Er ikke helt sikre på om dere får e-mail adressa når jeg skriver den der det står e-post så skriver den igjen her Malin-Amalie@live.no, håper dere sender mail ganske snart. Vill ha lagt hår til jul og julebord, har også vært produkt tester for andre :). Klemmer :)

 21. nilserik bondeson permalink

  vil bli prøvetester

 22. Mari permalink

  hei!
  vil gjerne bli produkt tester :)
  har veldig blondt hår, og det er ca 30/40 cm hvis jeg skal tippe.
  har prøvd clips og å sy inn håret i fletter, like fornøyd med begge deler.
  veldig lyst til å prøve keratin fester!

 23. Mari permalink

  Jeg vil gjerne teste! Jeg bruker clip-on hver dag. Per dags dato har jeg blondt/mørk blondt hår, men vurderer å farge brunt.

 24. Anne permalink

  Hei,

  Jeg har mange års erfaring med extensions, og mener selv jeg ville blitt en veldig god testperson da jeg har mye tidligere erfaring å sammenligne med. Bruker farge #2, og hovedsaklig keratin og clip-in, men prøver gjerne nye metoder også.

  Mvh

 25. Jeg kan gjerne bli produkt tester for butterfly :) Jeg har fortiden mørkebrunt hår, og har tidligere brukt clip on, men kunne gjerne ha prøvd noe annet også :)

 26. SIGRID permalink

  heisann! Jeg er en jente på snart 18 som veldig gjerne vil bli produkttester for clip ons. Brukte det en stund da jeg var yngre, men sluttet da jeg begynte å få langt hår selv. For ikke så lenge siden barbere jeg av meg alt håret, fordi håret mitt var veldig slitt av farging, bleking osv. Har vokst ut en god del nå, men er fortsatt veldig kort så jeg kunne godt tenkt meg å prøve ut clip ons igjen. Jeg har brunt hår (med et slags gullskjær i på en måte).

 27. Hei:) Jeg er en jente på 17 år, korthåret med mørkeblondt hår. Sommeren til jeg begynte på videregående klippet jeg meg fra langhåret til kort bob! Derfor vil jeg gjerne bli produkttester for dere, på denne måten får jeg prøvd ut clips extension og svarer ærlig hva jeg syntes om håre.

  mvh Trine Lenea

 28. Malin Anthonisen permalink

  Noen som egentlig har fått mail? :s

 29. kristine permalink

  Hei.
  Kunne gjerne tenkt meg å være tester for dere :) !
  Er 21 år og har ca 50 cm (mørkeblondt) hår..
  Begynner å bli lei det korte håret mitt og har ikke tålmodighet til å vente til det vokser ut igjen :P Men har heller ikke penger akkurat nå til å kjøpe hår :P
  Vil så gjerne ha langt hår på nyttårsaften… Kunne tenke meg å prøve nailhair, da jeg vil ha noe mer permanent enn clip-on og siden jeg har prøvd microringer før..

 30. Jeg kunne tenke meg å prøve deres hair extensions- clips. Jeg har brunt hår.
  :)

 31. Hei!

  dette høres jo kjempe spennende ut! en periode brukte jeg clip on som tilhørte en venninne av meg, det fungerte jo okei, men håret var syntetisk, så det kunne ikke behandles med noe, det floket seg fort og så etterhvert veldig, veldig unaturlig ut, så jeg leverte det tilbake til venninnen min (som hadde samme oppfatning) og ga opp drømmen om langt hår, da jeg ikke har tusenvis av kroner å bruke på hår.

  Håret mitt har alltid vært kort og tynt, og det vil ikke vokse lenger. en frisør forklarte meg at hvert hårstrå vokser en lengde før det faller av, så lengden på et hår kan aldri bli lenger enn hårstråets vokselengde (noe som tydeligvis er veldig kort på meg.) siden håret mitt er så tynt og skjørt vil jeg ikke prøve keratin, da det skader veldig, veldig på håret.

  jeg har også tenkt på å sy inn hår, men bilder jeg har sett har vist at det ser litt unaturlig ut, pluss at det er mye penger for 1-2 måneder med langt hår, selvom man visstnok kan bruke håret igjen hvis man behandler det pent.

  så om jeg fikk prøve clip on extensions hadde det vært utrolig moro! det er en jenteting det med hår, og jeg føler at jeg ikke får laget nydelige fletter, hestehaler og nydelige bølger i håret som andre jenter gjør når de pynter seg, det hadde vært moro å få kunne gjøre det!

  Hårfargen min er mørke brun.

 32. Irmelin permalink

  Jeg kunne tenke meg å teste ut deres hair extension clips.
  Har ravnsvart hår :)

 33. Ine Amalie permalink

  Vil gjenre prøve deres extentions!. Bruker clips nå, men har brukt keratinfester før. Syns extentions med keratinfester er mest behagelig, men clips er okei det å :) Jeg er avhening av extentions, har brukt hver dag i ca 5 år nå:) Har nøtte brunt hår!

 34. Vår permalink

  Hei!
  har veldig lyst til å prøve produktet deres.
  er 14 men det må jo testes på jenter under 18 også :)
  håret mitt er mørkeblodt med litt lyse striper
  håper å få testet ut deres produkt :)

 35. Lena Therese permalink

  Hei. Jeg vil gjerne prøve ut hår fra dere!

  Har brukt clips, å har farge #4.

  Jeg hadde clips fra en helt annen side, og syns dette var litt tynt.
  Men liker clips veldig bra og vil derfor se hvordan deres er.

 36. Kanskje litt sent, men jeg ville gjerne testet produkter for dere. Jeg elsker extensions, men mine er for slitt til å brukes akuratt nå. Hårfargen min er mørk brun, nesten svart. Problemet er bare at jeg er 16, men blir 17 i Juli til nyåret.

 37. Ida Charlotte Rønningen permalink

  Hei! Håper jeg ikke er forsent ute? Ønsker veldig gjerne å være testperson for dere i butterflyhairextension. Har tidligere hatt kjempelangt hår, men klippet bob for ikke så lenge siden… Nå er lengden rett over skuldrene med litt kortere i nakken og skrålugg. Har ikke extension selv, men har lånt fra venner. Kunne vært interessant å både prøve begge typene, både clips og keratinfester, for å se hva som funker best på personer med mellomkort hår. Per idag har jeg min naturlige hårfarge som er askeblondt med noen lyse fargede striper (kald blond farge). Jeg er 19 år. Håper på positivt svar fra dere :)

  Hilsen Ida

 38. Camilla Claussen permalink

  Hei!

  Jeg er en jente på snart 20 år og mener dette er akkurat perfekt for meg. Extension er noe jeg bruker hver dag, både slett, krøllete og oppsatt. Ettersom jeg har brukt extension fra jeg var 14, har jeg bred erfaring med hvordan det burde behandles, og hvilke typer som er best. Selv foretrekker jeg indisk hår, for jeg mener dette holder seg finest i lengst tid. Jeg har brukt både fester og clip on. Min hårfarge er lys blond, men ikke hvit og lite farget. Jeg har tidligere brukt #613.

  Håper på tilbakemelding.
  Mvh Camilla

 39. Hei!
  Vil veldig gjerne teste ut deres produkter, jeg har hår til litt under skuldrene. Håret mitt er mellom en 8-9-er på frisørskala. Det vil si mellomblondt! Men jeg striper det lysere, og om sommeren er det ganske blondt.

  Ser fram til positivt svar ;)

 40. Ida Gulliksen permalink

  Hei!

  Har halvlangt hår (til skuldrene) og i fargen svart. Er vandt med Clip Ons, men har ikke hatt råd til å kjøpe nye, og ønsker derfor å bli prøvekanin, også fordi jeg har ikke testet deres enda!

  Ser frem til å høre fra dere hvis det ikke er for sent :-)

 41. Terese Lind permalink

  Hei! Jeg har snart hår ned til skuldrene å ønsker langt hår. Jeg vil gjerne bli en prøvekanin for dere å gjør alt dere ber meg om! jeg har mørk brun hårfarge.
  håper det ikke er forsent å søke!

  håper på positiv tilbake meld

 42. ida permalink

  jeg bruker keratin fester og har hårfargen lysblond :)

 43. Mia Jørgensen permalink

  Interessert i å være prøvekanin. Bruker Clip-on, normalt bruker jeg dette 2-3 ganger i uken, men kun for å ikke slite det ut så fort, så dette er noe som høres veldig interessant ut. På frisørskalaen har jeg normal hårfarge på 9-10, farger det gjerne litt mørkere på vinteren.

 44. Marthe permalink

  Jeg har svartbrunt hår og bruker Clip-on-Extensions. Jeg bruker extensions hver dag.

 45. *Butterfly Hair Extension kommentar pr 27.01.11* Tusen takk for interessen. Vi har pr. i dag svært mange som har meldt seg som frivillige testpersoner for Butterflys nye produkter. Disse er notert. Behovet er derfor pr i dag dekket. Tusen takk!

 46. Christina Øverland permalink

  Hei!
  Jeg har brukt clips i 2 år nå, og bruker for øyeblikket Sara`s. Disse synes jeg er ganske kort, og selve clipsene sitter ikke godt i håret.
  Jeg vil veldig gjerne prøve denne typen har extensions, for også å gi gode tilbakemeldinger.

  Platinablondt hår, skulderkort og tynt.

 47. Heisann!
  Mitt navn er Karianne. Jeg er 17 år fra Kristiansand. Går vg2 Frisør på Tangen vgs, og skal snart ut i lære hos Lucky frisør. Jeg skriver bloggen Karianne1993.blogg.no

  Jeg vil også legge til at jeg var en av de som kom på 3.plass under Goldwell Cup 2011.

  Jeg har et gjennomsnitt på 100 lesere om dagen, og lesertallet er bare på vei opp. Jeg har lyst å ta bloggingen ett steg videre og anbefale/teste produkter. Er dere interessert i ett samarbeid som går ut på at jeg tester ett produkt og skriver min ærlige mening om den, og dere sponser produktene?
  Eller at jeg har en konkurranse på bloggen der vinneren vinner ett produkt sponset av dere.

  Per i dag har jeg en varm 7’er som hårfarge.

  MHV Karianne S. Johannessen
  karianne1993.blogg.no

 48. Julie permalink

  Hei :)

  Jeg vil gjerne teste ut deres clips-extension!

  Jeg har stripete blondt hår :)

  Hadde vært utrolig kult å få prøve produktene deres!

 49. Hei, jeg vil gjerne teste ut Clips eller extension m keratinfester, egentlig det samme hvem, men clips er mest hendig føler jeg.

  Min hårfarege er naturlig bare farget med glansvask engang (som nå er borte) fargen er: medium gyllen blond

 50. Marie permalink

  produkt: Clips
  farge: Gyllen blond

 51. Isabell Solvoll permalink

  Hei, jeg er en jente på 19 år og jeg vil veldig gjerne være produkttester :)Jeg bruker produkter fra pilus, og jeg er ikke så veldig fornøyd med det. og jeg er veldig interisert i og teste ut noe fra dere. Håper det blir meg :)
  Hårfarge:mørk blond
  Produkt:keratinfester

 52. hei, jeg er en jente på 17 år som holder på å utdanne meg som frisør. jeg har gått privatskole innen frisør og har stor erfaring med extensions. har hatt extensions siden jeg var 14 og stortrives med det ! har så å si prøvd extensions fra alle mulige steder, men har aldri hvert så fornøyd med håret som det jeg er hos dere, har også anbefalt denne siden til mange mange folk, og har lyktes. er veldig intressert i å teste og gi resultat.
  ps behandler også håret riktig med alle produkter osv.

  Hårfarge: brun
  produkt: clips og keratin

 53. Julie Kabo permalink

  Hei!

  Så spennende! Dette hadde vært midt i blinken, da jeg er på jakt etter veldig bra hair extentsions! Nå bruker jeg hår fra luxushair, men har lyst til å prøve en ny type. Deres type virker veldig fin, men vil gjerne bli overbevist :)

  Hårfarge: Lys brun
  Produkt: clips

 54. jeg har brukt clips, men bruker det ikke nå, ettersom jeg har farget håret lysere.
  Har lyst å prøve kerating eller clips til min nye hårfarge
  har tykt hår, som rekker litt nedfor skuldrene.

  hårfargen er blanding av mørkblond og litt gulblond
  jeg er 19 år

 55. Hei!
  Vil veldig gjerne teste ut deres produkter, jeg har hår til litt under skuldrene. Håret mitt er mellom en 8-9-er på frisørskala. Det vil si mellomblondt! Men jeg striper det lysere, og om sommeren er det ganske blondt. brukte også #613#
  ha fortsatt god sommer

  Ser fram til positivt svar

  mvh Marlena ;)

 56. Hei! :-) Jeg er veldig interessert i å prøve Butterfly Click on exstensions, fargen jeg bruker er 02 (brunsvart)

 57. Hei! :-) Jeg er veldig interessert i å prøve Butterfly Click on exstensions, fargen jeg bruker er 02 (brunsvart)

 58. Hei! :) Jeg er veldig interessert i å prøve Butterfly Click on exstention i farge #23/24/15/11.(stripete) Jeg har før hatt veldig tykt og ganske bra hår, men etter jeg farget det, har jeg mista masse hår, jeg hadde exstention før som jeg brukte hele tiden, og kunne godt tenke meg å begynne igjenn, så lenge håret mitt er blitt tynt.
  Med vennlig hilsen Camilla

 59. Anine hage permalink

  Hei! Jeg er veldig interessert i å prøve Butterfly Click on exstention i den lyseste fargen dere har, jeg har prøvd ut en god del hair extentions av forkjellige merker. Hvis dere lar meg prøve produktene deres lover jeg å bruke det hver dag.

 60. Sunniva permalink

  Rose_sunniva@hotmail.com. Veldig interessert, har mørkebrunt hår/svart. 02.
  Har brukt veldig mange forskjellige, men ingen faller i smak

 61. Heisann.
  Jeg vil gjerne teste og blogge om deres extensions. Håret mitt er lys blondt, litt variasjon av kaldt og varmt. Har krøller/bølger, men kan også rette ut. Clips hadde vært enkleste alternativet.

  Håper på ett positivt svar fra dere.
  Mvh Marie

Legg igjen en respons

Note: XHTML er lov. Din epost vil ikke vises.

Abboner via RSS