Hopp til innhold

Cinderella Hair Extensions *NYHET*

av butterfly den 21/09/2011

NYHET FRA USA

Cinderella Hair Extensions. Benyttet i en rekke salonger i USA.

Hvert feste veier over 1 gram. 4 (til 5) pakker vil normalt holde til en full påsetting. Strukturen er Bodywave. Det er svake bølger bygget opp under damp. Disse forsvinner etter vask og håret vil fremstå som slett. Passer derfor best om man selv har forholdsvis slett hår. Lengde er 55 cm. Hvert feste har ferdig påmontert Organic protein bonds. Disse skal smeltes ved hjelp av en extension-smeltetang. NB: Denne type extension med punktfester skal man ikke montere på seg selv. Montering bør utføres av frisør eller extension-stylist.

Du finner produktet i Butterfly Hair Extensions nett-shop: http://www.butterflyhairextension.no/webshop/cinderella-hair-extensions-55-cm-50/

Ingen kommentarer enda

Legg igjen en respons

Note: XHTML er lov. Din epost vil ikke vises.

Abboner via RSS